Termeni si conditii

Definitii

Produs: software imoGO, aplicatie web ce permite realizarea de website-uri cu profil imobiliar si totodata cu posibilitatea de a putea administra ofertele imobiliare, clientii, abonatii la newsletter, membrii agentiei imobiliare cu toate functionalitatile mentionate aici.

Proprietar: SC Ultimate Interactive Studio SRL, cu adresa pe Strada Oltului, Numarul 16, Bloc C12, Apartament 3, Galati, CUI: RO19219800.

Pachete: versiunile licentelor, diferentiate in functie de termenii de licentiere si volumul de servicii incluse in varianta respectiva a licentei, asa cum sunt mentionate aici.

Gazduire: reprezinta un serviciu care permite persoanelor fizice sau juridice sa stocheze date electronice destinate sau nu accesului public si sa intretina domeniile sau subdomeniile proprii ori subdomeniile de tip „domeniu.imogo.ro”, prin furnizarea de catre imoGO a spatiului necesar pe serverele proprii.

Consimtamant: acest contract de licentiere este stabilit intre tine si proprietar.

  • Acest consimtamant se refera la utilizarea produsului, la orice update si schimbare a aplicatiei achizitionate de tine prin licenta. Prin accesarea contului tau, prin instalarea, achizitionarea si folosirea produsului sub orice forma, ai inteles, ai luat la cunostinta si ai acceptat termenii si conditiile acestui consimtamant.
  • Acest consimtamant este unul legal intre tine, fie persoana fizica, fie juridica, si proprietarul produsului, mentionat mai sus. Toate acestea se afla sub protectia legilor si tratatelor drepturilor de autor. Prin instalarea, copierea si utilizarea produsului esti de acord cu termenii acestui consimtamant.

Licenta produsului imoGO

Acest produs este protejat de legile si tratatele internationale ale drepturilor de autor (produs inregistrat la ORDA Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor), precum si de legile si tratatele de proprietate intelectuala. Produsul este licentiat, nu vandut. Proprietarul isi rezerva toate drepturile asupra produsului. In afara situatiei in care o anumita lege iti ofera dreptul, nu poti folosi produsul decat in limitele prezentate in acest consimtamant.

Timpul de executie a prezentului acord este momentul in care ai confirmat acceptarea acordului prin crearea unui cont. In momentul in care trimiti electronic acceptarea ofertei facute de catre proprietar, acesta din urma va confirma primirea unei astfel de acceptari prin trimiterea confirmarii de primire prin posta electronica la adresa indicata de catre tine atunci cand ai accesat initial produsul.

Termenii licentei imoGO

Daca esti un consumator, ai dreptul sa notifici in scris proprietarul ca doresti sa renunti la utilizare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la executarea acordului. Proprietarul va acorda licenta personala, non-exclusiva, limitata, netransferabila, care nu poate fi sub-licentiata, cu scopul de a utiliza in intrebuintari personale de produs pentru 30 de zile, in conformitate cu pachetul selectat.

Vei beneficia de anumite drepturi de utilizare ale produsului in timpul perioadei de licenta, care va intra in vigoare numai din prima zi de folosire a produsului. Vei beneficia de anumite drepturi de utilizare ale produsului in timpul perioadei de licenta, care va deveni efectiva in prima zi de instalare a produsului si va ramane in vigoare pe parcursul licentei, in conformitate cu pachetul achizitionat.

Produsul va fi dezactivat automat la sfarsitul perioadei de licenta. Dupa dezactivare, nu vei mai avea acces la informatiile stocate, rezultatele anterioare si serviciile obtinute. Alte licente de incercare pot fi acordate in conformitate cu pachetul achizitionat, care vor fi supuse, ca atare, prevederilor prezentului acord.

Taxarea licentei

Aceasta licenta se acorda contra platii unei taxe. Daca ai intrat in acest acord, ai inteles ca vei fi supus listei de preturi, pe care o poti accesa aici. Proprietarul are dreptul de a adauga noi servicii contra achitarii unei taxe, sau taxele si tarifele suplimentare, sau pentru a modifica preturile curente si comisioanele, in orice moment. In cazul in care proprietarul alege de a suspenda sau denunta prezentul acord, vei intelege si vei fi de acord ca nicio suma platita pentru o perioada de timp va fi rambursata. Toate taxele, tarifele si taxele referitoare la platile efectuate de catre tine prin carti de debit / credit, printr-un cont bancar sau orice alte metode se afla in responsabilitatea ta.

Update-uri de produse

Actualizarile si upgrade-urile produsului vor fi efectuate in conformitate cu pachetul selectat, in mod gratuit, de catre proprietar, iar tu, in calitate de consumator, nu vei avea dreptul de a refuza instalarea acestuia.

Drepturile de proprietate intelectuala

Toate drepturile, titlul, interesul pentru produs si toate drepturile de autor asupra produsului (inclusiv orice cod, imagini, fotografii, logo-uri, animatii, video, continut audio, muzica, text si algoritm, […] incluse in produs), care insotesc materialul tiparit si orice copii ale produsului sunt proprietatea proprietarului.

Proprietarul si produsul sunt protejate de legile dreptului de autor si prevederile tratatelor internationale. Prin urmare, trebuie sa trateze produsul la fel ca orice alt material protejat de legea dreptului de autor. Nu este posibil sa sub-licentiezi, inchiriezi, vinzi, imparti licenta produsului. Nu se poate aplica ingineria inversa, compila, dezasambla, face lucrari derivate, modifica, traduce sau alta incercare de a descoperi codul sursa al produsului. Prin intrarea in prezentul acord, esti de acord ca proprietarul poate introduce logo-ul beneficiarului pe site-ul tau, in mod gratuit, pe durata licentei.

Limitarea de garantie

Proprietarul nu garanteaza ca produsul este liber de orice defect de functionare.

Proprietarul nu garanteaza functionarea neintrerupta fara erori a produsului sau posibilitatea de a corecta aceste erori. Proprietarul nu poate garanta ca produsul va satisface pe deplin cerintele tale, consumatorul.

Exceptia cazului in care se convine altfel in mod expres in prezentul acord, proprietarul nu face alte garantii , explicite sau implicite, referindu-se la produse, imbunatatiri, intretinere sau suport in legatura cu acesta, sau la orice alte materiale furnizate (corporale sau acorporale). Proprietarul nu isi asuma nicio responsabilitate sau nu acorda garantiile implicite si termenii fara a se limita la garantiile implicite de vandabilitate, garantie pentru orice daune sau pierderi cauzate de forta majora, intreruperea lucrarilor, pierderi de date, erori sau defecte ale dispozitivelor, garantiile de adecvare pentru un anumit scop, garantii de titlu, neamestecului, acuratetea datelor, continut informatii, integrare de sistem sau non-incalcare de filtrare a oricaror drepturi de terte parti, dezactivarea sau eliminarea software-ului lor. Prevederile mai sus mentionate vor fi puse in aplicare in conformitate cu legea aplicabila.

Daune

Orice persoana care utilizeaza, testeaza sau evalueaza produsul isi asuma riscul legat de calitatea si performanta acestuia. Proprietarul nu isi asuma nicio responsabilitate, in orice caz, pentru orice daune, inclusiv, fara limitare, daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea, performanta sau livrarea produsului, chiar daca proprietarul a fost informat de existenta sau posibilitatea unor astfel de prejudicii.

Anumite tari interzic limitarea sau exonerarea de raspundere pentru daune indirecte sau incidente, prin urmare, limitarile sau excluderile de mai sus sa nu fie aplicabile la tine. In niciun caz raspunderea proprietarului nu depaseste pretul de achizitie platit de catre tine pentru produs. Excluderile de mai sus si limitarile se vor aplica indiferent daca esti sau nu de acord sa folosesti, evaluezi sau testezi produsul.

Proprietarul nu isi asuma nicio responsabilitate pentru informatiile colectate, primite sau sintetizate prin produs sau pentru rezultatele produsului. Aceasta informatie este proprietatea ta, proprietarul poate efectua doar operatiuni care folosesc astfel de informatii. Ai obligatia de a te conforma legilor cu privire la obtinerea, depozitarea sau trimiterea de astfel de informatii.

Consimtamant pentru comunicarea electronica

Este posibil ca proprietarul sa iti trimita notificari legale si alte comunicari referitoare la serviciile de abonament legate de produs si intretinerea acestuia sau utilizarea de informatii pe care le face disponibile pentru noi. Proprietarul va comunica acest lucru via email. Prin exprimarea acordului cu privire la continutul acestui consimtamant, esti de acord sa primesti doar mesaje electronice.

Tehnologia colectarii datelor

Datele furnizate de catre tine (nume, adresa de email, parola) trebuie utilizate exclusiv in scopul efectuarii obiectului prezentului acord. Datele tale sau rezultatele obtinute prin utilizarea produsului vor fi utilizate doar pe baza consimtamantului tau.

Vei fi singurul responsabil pentru utilizarea parolei in legatura cu aceasta cerere. Proprietarul nu va fi raspunzator in cazul in care datele de identificare furnizate numai tie vor fi folosite de catre terti neautorizati de catre tine. Proprietarul nu efectueaza nicio alta verificare a utilizatorului care se conecteaza la aplicarea produsului prin introducerea numelui de cont si parola, si solicita modificari, conversii sau orice alta operatiune.

General

Acest consimtamant va fi guvernat de legile din Romania, de legile si tratatele internationale ale dreptului de autor. Instantele din Romania vor avea jurisdictie exclusiva si locul de desfasurare cu privire la orice litigii care ar putea rezulta din acest consimtamant de licenta. Daca esti un consumator, clauza acestui document nu poate diminua drepturile tale in conformitate cu legile de protectie a consumatorilor sau a altor legi aplicabile din jurisdictie, care nu pot fi anulate prin prezentul acord.

Daca orice parte a acestui Acord va fi considerata nevalida, valabilitatea partilor ramase acestui document nu vor fi afectate. Acest acord cuprinde anumite drepturi legale. Legile statului sau tarii iti pot conferi alte drepturi. In acelasi timp, este posibil sa beneficiezi de alte drepturi care se refera la partea de la care ai achizitionat produsul. Daca esti consumator, prezentul acord nu va modifica drepturile si obligatiile conferite de legile statului sau tarii, in cazul in care legislatia nationala nu permite asta.

Produsul si simbolul sunt marci comerciale inregistrate ale proprietarului. Toate celelalte marci inregistrate utilizate in produs sau materialele conexe sunt proprietatea detinatorilor lor legali. Licenta va fi anulata imediat, fara preaviz, daca sunt modificate oricare dintre termenii sau conditiile ei. In cazul anularii licentei, nu vei avea dreptul la rambursare a oricaror sume platite de proprietarul sau oricare dintre distribuitorii sai. Termenii si conditiile referitoare la confidentialitatea si restrictiile de utilizare vor supravietui anularii licentei pentru orice motiv. Proprietarul poate revizui acesti termeni in orice moment, iar termenii revizuiti se vor aplica in mod automat versiunilor software corespunzatoare ale produsului.

Plangeri

Poti trimite orice plangere cu privire la produs la adresa: Bulevardul Brailei, Nr. 134A, Etaj 1, Galati sau email la office@imogo.ro.

Ai nevoie de mai multe informatii ? Ne poti contacta la office@imogo.ro