Adaugarea unui domeniu web

Publicat pe 11 iulie 2015 in Setari generale

Dupa cum se poate observa, imoGO a creat automat o adresa web a site-ului tau de agentie imobiliara: agentiamea.imogo.ro, insa poti seta ca site-ul sa fie accesat de pe o adresa web personalizata, precum www.agentiamea.ro (folosind un domeniu web propriu).

In cazul in care nu detii un domeniu web, o poti face daca apelezi la un serviciu de inregistrare a domeniilor web, precum: www.rotld.ro sau orice alt serviciu asemanator din Romania; pentru domenii .com, .net, .info etc. poti folosi servicii precum www.godaddy.com.

Adaugarea domeniului web

In Managerul de agentie: click in meniul afisat in stanga pe Setari - Setari generale iar in partea de jos a sectiunii vei gasi un camp cu titlul "Adresa web a site-ului" + butonul "Adauga domeniu web". Daca vei face click pe acest buton, se va deschide o fereastra in care ti se va cere sa introduci domeniul web, dupa care vei apasa pe butonul "Adauga".

Adaugarea Domain Name System (DNS)

Dupa adaugarea domeniului web va fi necesara adaugarea DNS-urilor, iar aceasta difera in functie de serviciul prin care ai facut inregistrarea / achizitia domeniului web. Cele 2 DNS-uri imoGO pe care trebuie sa le adaugi sunt:

  • ns1.imogo.ro
  • ns2.imogo.ro

Dupa adaugarea DNS-urilor, procesul de propagare a noului domeniu web (site-ul sa fie accesibil de pe noua adresa web) poate dura pana la 2-3 zile.

In cazul in care intampini probleme la adaugarea acestor DNS-uri, te rugam sa ne contactezi pentru a primi suport tehnic in acest proces de schimbare a domeniului web.

Ai nevoie de mai multe informatii ? Ne poti contacta la office@imogo.ro