Adaugarea unei oferte imobiliare

Publicat pe 09 iulie 2015 in Oferte imobiliare

Pentru adaugarea unei oferte imobiliare va trebui sa faci click pe butonul "Adauga o oferta noua" (prezent in toate sectiunile), situat in partea stanga-sus a interfetei de administrare. Ofertele imobiliare pot fi adaugate in 2 pasi:

 1. Primul pas este folosit pentru a adauga o oferta imobiliara rapid (cu informatiile de baza despre aceasta), lucru util in situatiile in care o oferta trebuie sa fie publicata urgent pe site-ul agentiei imobiliare;
 2. Dupa adaugarea informatiilor de baza a ofertei imobiliare, se poate interveni asupra acesteia cu informatii suplimentare precum: descriere amanuntita, localizare pe harta, prezentare video s.a.m.d..

Primul pas: adaugarea ofertei

Odata cu apasarea butonului "Adauga o oferta noua" va fi deschisa o fereastra in care vor fi solicitate urmatoarele informatii despre oferta pe care urmeaza sa o adaugi in site:

 • Tipul tranzactiei: inchiriere sau vanzare;
 • Promovare: poti stabili daca vrei ca oferta imobiliara sa apara in homepage-ul site-ului (Special) sau daca vrei sa apara printre primele rezultate in pagina de categorie aferenta ofertei (Top listing);
 • Tipul ofertei: apartamente, case / vile, terenuri sau birouri. Spre exemplu, in cazul in care selectam "Apartamente", vor fi afisate inca 2 selectii specifice apartamentelor: numarul de camere si compartimentarea;
 • Zona: zonele sunt afisate in functie de orasul in care activeaza agentia ta imobiliara, cu posibilitatea de a schimba orasul in cazul in care oferta face parte din alta zona;
 • Pretul ofertei: moneda si tipul de pret (total, pe luna, pe zi sau pe metrul patrat);
 • Titlul ofertei: cu optiunea de a fi generat automat in functie de selectiile facute mai sus;
 • Descrierea ofertei: cu optiunea de a fi generata automat in functie de selectiile facute mai sus;
 • Imagini: poti selecta mai multe imagini pentru a fi incarcate in pagina de oferta ce va fi publicata;

Dupa ce ai completat toate campurile si ai facut toate selectiile necesare ofertei ce urmeaza a fi publicata, va trebui sa faci click pe butonul "Adauga oferta". Odata cu apasarea butonului vei primi un mesaj de confirmare, plus 2 optiuni: "Editeaza oferta" si "Adauga o oferta noua" sau poti inchide acest mesaj.

Observatie: Oferta adaugata va fi listata in Oferte imobiliare - Ofetele agentiei cu statusul "Draft". Poti schimba statusul in "Activat" iar oferta va deveni publica pe site-ul agentiei.

Editarea ofertei imobiliare adaugate

Asa cum este specificat mai sus, in pasul 2 poti interveni asupra ofertei cu informatii detaliate. Poti face click pe butonul "Editeaza oferta" din mesajul de confirmare sau poti face click pe oferta afisata in lista din sectiunea "Ofertele agentiei".

Oferta imobiliara va fi deschisa intr-o pagina noua care va contine urmatoarele sectiuni (tab-uri):

 1. Informatii oferta;
 2. Specificatii detaliate;
 3. Galerie foto
 4. Optimizare SEO

Totodata, in pagina ofertei pot fi adaugate detalii despre proprietarul ofertei imobiliare sau comentarii intre agentii imobiliari legate de oferta.

1. Informatii oferta

Aceasta sectiune contine informatiile completate in pasul 1 la adaugarea ofertei, plus informatii despre:

 • Facilitati si utilitati: aer conditionat, Wi-Fi, cablu TV, centrala termica etc.;
 • Prezentare Video: poti insera o prezentare video a ofertei prin introducerea codului Embed (Copy + Paste) aflat pe pagina videoclipului de pe YouTube;
 • Localizare pe harta: poti localiza oferta pe harta pentru o mai buna informare a cumparatorilor interesati de oferta;

2. Specificatii detaliate

Poti interveni asupra ofertei cu specificatii si mai detaliate despre aceasta precum: materialele de constructie folosite, anul de renovare, numarul de garaje etc..

3. Galeria foto

In galeria foto se pot adauga, reorganiza sau sterge imagini ale ofertei imobiliare.

4. Optimizare SEO

Managerul de agentie imoGO genereaza automat informatiile necesare optimizarii pentru motoarele de cautare, insa, in cazul in care se doresc setari manuale, se poate interveni cu modificari legate de:

 • Titlul meta;
 • Descrierea meta;
 • URL-ul ofertei.

Statusurile ofertelor

 • Draft: este o oferta in lucru prezenta in managerul de agentie, dar nu este publica pe site;
 • Activat: oferta este publica pe site;
 • Dezactivat: oferta nu este publica pe site;
 • Arhivat: oferta va fi afisata pe site ca fiind tranzactionata (in cazul in care se face aceasta selectie), iar in managerul de agentie va fi prezenta, dar ascunsa; oferta poate fi vizibila in cazul in care anunturile sunt sortate dupa "Status".

Ai nevoie de mai multe informatii ? Ne poti contacta la office@imogo.ro