5 metode simple de promovare a site-ului tau imobiliar

Publicat pe 06 august 2015 in Promovare Online si sunt 0 comentarii

Lansarea unui site nu este suficienta pentru ca potentialii clienti ai agentiei tale sa il acceseze pentru a-ti urmari ofertele, motiv pentru care ti-am pregatit o lista cu 5 metode simple de promovare a site-ului tau imobiliar.

Iata cele 5 metode simple de promovare a site-ului tau imobiliar

img3

1. Semnatura de email

Probabil una dintre cele mai simple metode prin care sa-ti promovezi site-ul de agentie este prin a-ti insera adresa web a site-ului in semnatura de email personala si a angajatilor tai. Datorita faptului ca vei comunica zilnic prin intermediul email-ului cu parteneri, clienti actuali sau potentiali s.a.m.d., poti profita de acest lucru pentru a-ti face cunoscut site-ul imobiliar. Creeaza o semnatura standard pentru tine si pentru angajatii tai si ataseaz-o la finalul fiecarui email expediat. Iata si un exemplu:

  • Adrian Popescu
  • Broker Imobiliar - Agentia Mea
  • T: 021 332 442
  • E: adrian@agentiamea.ro
  • W: www.agentiamea.ro
  • A: Str. Rosiori Nr. 5 Bucuresti

2. Comunica pe retele de socializare

Dupa cum bine stii, retelele de socializare nu mai sunt orientate doar spre persoane, ci sunt dedicate si companiilor. Creeaza conturi dedicate agentiei tale pe retelele de socializare, precum Facebook, Twitter, LinkedIn, Google Plus, etc. si vei avea acces la mii de vizitatori si potentiali clienti.

Nu uita sa oferi date complete despre agentia ta in sectiunile dedicate "Bio" sau "About", precum: adresa, headline, numar de telefon, o scurta descriere si, bineinteles, adresa site-ului tau de agentie. Odata ce ai facut acest lucru, nu ezita sa comunici constant pe aceste retele sociale, publicand ofertele tale imobiliare noi, articole de blog, conferinte, studii si statistici imobiliare, etc. Astfel, vei atrage in mod constant vizitatori si clienti pe site-ul tau imobiliar. Simplu, nu?

3. Actualizeaza-ti constant ofertele imobiliare

Foloseste-te de CRM-ul imobiliar imoGO si actualizeaza-ti constant portofoliul de oferte imobiliare. Clientii care ajung sa-ti urmareasca ofertele cu scopul de a cumpara sau inchiria vor observa lipsa de activitate pe site si vor tinde sa incheie tranzactii cu agentii mai active si care prezinta mai multa incredere. Pentru a evita acest lucru, respecta cateva reguli simple:

  • Publica in mod constant oferte noi;
  • Comunica cu clientii interesati de ofertele agentiei;
  • Foloseste-te de abonatii la newsletter si trimite-le periodic newslettere cu ofertele agentiei tale;
  • Ofertele tale trebuie sa contina un numar consistent de poze si o descriere detaliata.

Nu in ultimul rand, actualizarea constanta a ofertelor imobiliare iti asigura o pozitie importanta in cautarile din Google, deoarece motorul de cautare ia in considerare in special site-urile active, cu continut original.

4. Comunica offline

Comunicarea offline a agentiei tale imobiliare este aproape la fel de importanta ca cea online. Avand in vedere faptul ca multi dintre clienti sau parteneri iti viziteaza biroul, este recomandat ca adresa site-ului tau imobiliar sa fie prezenta pe: cartile de vizita, mape, foile de antet, autoturismele agentilor imobiliari, bannerele de pe cladire, anunturile la ziar, s.a.m.d.

5. Participa la evenimente imobiliare

Evenimentele imobiliare sunt un mod prielnic de a-ti prezenta serviciile agentiei tale imobiliare (printre care se numara si site-ul tau imobiliar), folosind metodele de "Comunicare offline" de la punctul 4.

Vrei o solutie imobiliara completa ce include site responsive si CRM imobiliar pentru agentia ta? Testeaza imoGO gratuit timp de 30 de zile.


Adauga un comentariu

imoGO update: blog de agentie, CRM imobiliar responsive, tema de design noua plus alte imbunatatiri

imoGO update: blog de agentie, CRM imobiliar responsive, tema de design noua p...

Am pregatit un pachet generos de functionalitati noi si imbunatatiri de care poti benefici...

Citeste tot articolul
Infografic: Piata Imobiliara din Romania in anul 2015

Infografic: Piata Imobiliara din Romania in anul 2015

Anul 2015 a fost un an important pentru piata imobiliara: a fost organizat cel mai mare ev...

Citeste tot articolul
Promovarea Ofertelor Imobiliare Online: 6 pasi pe care sa-i urmezi in agentia ta

Promovarea Ofertelor Imobiliare Online: 6 pasi pe care sa-i urmezi in agentia ...

Am vorbit despre cum sa-ti promovezi site-ul de agentie imobiliara, iar acum iti vom preze...

Citeste tot articolul

Ai nevoie de mai multe informatii ? Ne poti contacta la office@imogo.ro